Lång dag!;)

Kom nyss tillbaka från gymmet. Fyfan vad trött jag är nu.. Körde nog lite för hårt idag.
Det känns som det kommer bli en lång kväll idag, jag sitter och mailar golfbanor, och jag har väl en sisådär 500 golfbanor kvar att maila :) hehe, men om jag får bra respons är det helt klart värt ansträngningarna ;)

Igår kväll fick jag förresten en ny frisyr.. Hehe går väl inte och göra så mycket med mitt korta hår egentligen. Men min kompis Marcus fixade till det lite grann, så nu är det lite militärlikt :) snaggat på sidorna och sen lite hår på toppen! Blev riktigt nöjd!

Hoppas ni haft en bra helg:)

/J

Utgång:)

Blir utgång idag igen:) men nyktert idag:) alltid kul att dra ut och festa, men ibland är det bättre att kanske skippa alkoholen! Känns som att det har blivit lite för mycket för mig senaste tiden, givetvis handlar livet om att ha roligt och att festa är kul, men det finns alltid en gräns.. Så ikväll går jag ut och har kul utan alkohol!

/J

Lördag kväll :)

Det är lördag kväll här nu, haha jag har ingen aning om när dom ställer tillbaka klockorna här i usa, och det verkar dom själva inte heller ha koll på.. Stupid americans som jag brukar säga;)!

Sitter och funderar över affärsidé, älskar att få prova på nya utmaningar som detta. Använder en uppgift som vi fick i engelskan, att bara sätta sig ner och skriva allt man kommer på, grejen är att man får inte sluta skriva så då får man fylla det med skitsnack och målet är ju att när man är klar så har man kommit på något!

Jag gjorde detta igår och kom upp med ett flertal idéer och fler ska det bli ikväll!!

/J

Fyfan!

Jag känner mig inte så pigg idag, det känns som dom 2 senaste nätterna har tagit ut sin rätt nu. Så ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lungt.

Kanske är som så att USA har gjort sitt nu och det är dags att dra vidare!?
Hursom helst, min tid här i usa kommer jag nog ändå kunde se tillbaka på som något roligt och det har varit ett litet äventyr, helt klart :)

Hoppas ni haft en bra halloween;)

/J


Gårdagen...

Kvällen blev lite misslyckad men jag antar att vi hade kul ändå:)

Började bra, men när vi sen skulle vidare till huvudfesten så hittade vi först inte och sen fick vi höra att dom skulle ha 10 dollar i inträde, och det kändes lite väl mycket för en hemmafest. Så vi åkte runt först och letade ett tag, innan vi åkte tillbaka till ett annat hus och där blev det bara lite slappande:)

Nu har jag nyss vaknat.. ska väl strax gå och äta och sen spela lite golf senare förhoppningsvis:) Lördagar och söndagar är ju i princip de enda dagarna jag kan spela golf på nu.

/J

Janna.blogg.se










Tycker ni ska gå in och läsa min väns blogg http://janna.blogg.se

/J


Egen företagare?

Sitter just nu med en kompis och bollar lite idéer om att starta ett företag, affärsidéer och massa annat:) Skulle vara något nytt och spännande och det känns mer som något för mig! Jag är nog mera en sån person som gillar att styra mer än att bli styrd.

Ni får väl följa mig och se vart detta leder:)

/J

Sjuk kväll igår:D

Började kvällen med att kolla på herrarnas basketmatch, det var riktigt bra och fan va grymma dom är!! Sedan drog vi tillbaka till en kompis rum, och en kompis var sugen på att dricka, och jag tänkte väl; ja jag kan ta några öl..

Vi drog och köpte öl, och han som köpte åkte i trubbel för falskleg, men det ordnade sig sen :P
Åkte tillbaka till min kompis rum och satt och drack där.

Sen åkte vi till "krogen" här, inte mycket till krog om man jämför hemma, men det var mycket folk där och det var kul:) När krogen hade stängt så lånade jag och 2 till en annans bil och bara var ute och åkte.. Sjukt stor bil alltså: Ford f-350...
Hahah kl 3 på natten åkte vi iväg till en stad som ligger 30 min härifrån och vet inte riktigt när vi kom tillbaka igen:) Men kul var det iallafall!








Lyssna på basen i videon :)

Ikväll är det halloween fest, får se om jag orkar fixa någon utklädnad till det:)

/J

:)

Is it getting better?
Or do you feel the same?
Will it make it easier on you now?
You got someone to blame
You say
One love
One life
When it's one need
In the night
One love
We get to share it
Leaves you baby if you
Don't care for it

Did I disappoint you?
Or leave a bad taste in your mouth?
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
carry each other
carry each other
One

Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head

Did I ask too much?
More than a lot.
You gave me nothing,
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
See we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love is a higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't keep holding on
To what you got
When all you've got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters, brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other

One...
One...


/J


Gymmet:D

Kom nyss tillbaka från gymmet :) Det blev ett väldigt kort pass idag då jag känt mig lite krasslig senaste dagarna. Jag ville bara gå dit och känna efter lite :) Det är ju alltid en speciell känsla när man går till gymmet! Körde bara biceps och bröst idag, och det räckte för idag:) Försökte hålla ner pulsen så mycket som möjligt:)

Snart väntar basketmatch, får se om jag kan lägga upp lite bilder från den senare:)

Hoppas ni haft en bra dag!

/J

Smoothie!!

Tänkte att jag ska dela med mig utav ett jättebra mellanmål som är nyttigt och dessutom väldigt gott :)!

Det är en smoothie med smak av chocklad/banan:)

 

  • Naturell yogurt 3-4 dl
  • 1 mosad banan
  • 2 råa ägg
  • 1 msk linfrön
  • 30 g proteinpulver
  • 2 msk kakaopulver

Det är bara att mixa ihop dessa ingredienser och sedan dricka:) Snabbt, enkelt och nyttigt!:D

Går givetvis att byta ut banan eller kakao mot andra saker för att ändra smaken, jag skulle dock rekommendera att inte byta ut mot socker, och det går ju att göra en mindre eller större sats.. Detta är vad jag brukar utgå ifrån:)

Perfekt för er som tränar!:D

/J


Hej alla:)

Kommer nog bli en lång dag här igen.. fortfarande sjuk så ingen träning för mig idag heller:( åh, det suger, jag vill så gärna träna nu. Jag mår så mycket bättre när jag får träna:) Känner inte ni samma sak? ni som tränar regelbundet att det blir lite som ett beroende att träna mer? Det har och göra med ett hormon som utsöndras vid träning, tror det är samma som bildas när man blir kär! Är det endorfiner? är inte helt säker:)

Och ingen golf får jag träna idag heller, det suger ju också rätt rejält! Får väl iallafall glädjas åt att det är en basket match ikväll:) Det ska bli roligt att se. Jag var ju och såg tjejerna spela i måndags och idag är det killarna som spelar, kan bli riktigt kul för jag tror att dom är riktigt bra!

Ligger och lyssnar på denna fina låt nu:) Väldigt avkopplande låt!



/J

Shelby GT 500KR Eleanor -68

Det är helt sjukt vad jag vill ha den här bilen alltså!! :D Vet inte om det går att hitta någon häftigare bil!

Denna skönhet med en 7.0 L V8, 4 växlad manuell.. Kan knappt vänta till en sån blir min;D



Vad är eran drömbil ?:D

/J


Vill bli frisk:(

Åh jag vill kunna träna, speciellt nu när jag inte kan spela golf på eftermiddagarna, och så blir jag sjuk.. Det suger ju, och grejen är ju att det är typ 30 grader här så förstår inte riktigt hur jag kunnat bli sjuk.. Men men får väl njuta av att det är varmt iallafall:);)

/J

Äntligen internet!

Internet gick ner helt igår kväll så kunde inte se film eller skriva något i bloggen... Jag fördrev tiden med att redigera lite bilder:) Lägger upp dom här så ni får se!






Vad tycker ni?;)

/J

ONE

Kom precis ur duschen, blev en varm och skön dusch:D Ligger i sängen nu och ska nog försöka kolla på någon film :) Dvs om det inte tar 4 timmar att streama filmen, då blir de väl att välja någon av de få filmerna jag har på datan och som jag sett om och om oräkneligt många gånger;) Blir nog inget festande för mig ikväll iallafall, känner för en slapparkväll och hoppas halsen är bra till imorgon så jag kan gymma:D Någon som vet någon bra film?:)

Har lyssnat på ONE med u2 hela dagen, det är en så bra låt alltså, speciellt med talet i början!:D



Jag snart då;) haha nej inte riktigt, men skulle inte vilja se ut så:) Någon som egentligen tycker det är snyggt?:O



/J

Då var det roliga slut..

Hade ett samtal idag med min coach som tyvärr resulterade med att min collegegolf karriär nu är över. Även om jag hade tänkt åka hem efter den här terminen så var det inte så här jag ville att det skulle sluta.. Men men man kan inte få allt här i livet!;) Så nu får jag väl fokusera på den fysiska delen, har inte direkt tillgång till någon golfbana längre..

Hade tänkt att gå till gymmet ikväll men känner mig lite krasslig så jag kanske ska vila idag istället:)

Får se hur det blir!

/J

Hjälp?:D

Sitter och funder om jag ska låta mitt hår växa ut lite eller om jag ska snagga mig igen:)




Vad tycker ni? Hår eller snaggat?:D

/J

My hero!

"When I was a boy, my first impression of America, was a man walking on the moon. And, Neil Armstrong, 1969. I thought, I thought these Americans are mad, they are mad. But I thought what can this country do, what can these people do when they put their mind to it its incredible. John F. Kennedy was the one, in 1963, he said, By the end of the decade, we are going to put a man on the moon. Well, its not because it was on everybodys mind; it just was the right thing to do. Its what were asking now. George Bush, Prime Minister Bair, and all the other world leaders to do. We are asking them to do something extraordinary. Not put a man on the moon, more like put mankind back on earth. We have the technology, we have the resources, we have the know how, to end the extreme poverty. If we have the will, and I believe we have the will. Others have the civil rights movement; others tore back the iron curtain, thats what this generation, thats whats up to us, our moon shot, out putting a man on the moon. We are going to end extreme poverty; we are going to make poverty history. Thats whats fallen to us to do. And I believe thats not an impossible adventure. And I believe in 50 years, they are going to look back at this moment and theyll say, there were some people at a time who said, its not ok to have child die from the lack of a 20 cent immunization, Its not ok to have a child dying from the lack of food in its belly in the 21st century, thats not ok anymore. And I know you know that. But id like you to tell President Bush that and Mr. Blair that and any other politician you see. So we are looking for a million Americans to e-mail us, and join the ONE campaign. Were not looking for your money, were looking for your voice."
Tal av Bono under konsert i Chicago!

Ni kan även se talet och låten ONE från en konsert i Chicago här!:)


Jag hoppas att alla läser talet eller kollar på det:) och verkligen lyssnar på vad Bono säger!:)

/J

Vill du?

Vill du som alla andra bloggare ha ännu fler läsare på din blogg?:) Gå då in på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=joachimh  och registrera dig nu!;) Helt kostnadsfritt och väldigt enkelt, och det bästa, det ger verkligen fler läsare;) Bara tryck på bli medlem och fyll i bloggadress och fyll i namn, användarnamn, mailadress och bloggadress och du är igång;)

/J

Härlig kväll :)

Måste börja detta inlägg med att säga hur billigt det är här i usa:O Jag som säkert många andra är väldigt svag för Ben&Jerry's, jag var till affären idag och skulle fylla på min mobil och gick förbi glassdelen och såg ben&jerry's och tänkte först att det är väl dyrt som hemma här, sedan gled ögonen över till prislappen, 2 dollar( vilket blir lite under 14 kr) för en 500 ml burk:O haha det är ju bara sjukt så en Chocolate fudge brownie fick följa med hem:)<3
Är inte Ben&Jerry's bara helt underbart?:D

Kvällen började med basket och när jag gick till matchen fick jag världens chock, där framför mig stog en av de personerna jag lärt känna bäst här.. Jag blev så glad för han har tyvärr suttit arresterad i ett antal dagar nu, men ikväll blev han släppt.. Fortfarande inte säkert om han får stanna här men var väldigt skönt att äntligen få se honom igen:D








Vi gick och kollade på matchen som var bra, men stannade bara till lite in i andra halvlek för att hinna med ett gympass, körde ett hårt gympass idag och det är så jäkla skönt:)

Så här en bra kväll ska se ut helt enkelt:)

/J

Kort golfrunda..

Kom precis tillbaka från golfen idag, vi skulle egentligen spelat kval till tävlingen i helgen men jag hann spela ett hål innan dom blåste av för åska och det började verkligen åska och regna sen, var helt sjukt:)

Jag hann iallafall pröva min nya odyssey putter idag och den känns väldigt bra!:) Tummen upp för den;)

Kollade brevlådan imorse och hade fått ett paket hemifrån som innehöll KING och mina hängslen:) Snacka om att jag blev glad:) Tack!<3

Så nu blir det att sitta och läsa lite ur KING, sen tror jag att jag ska bege mig till gymmet och bygga lite muskler;)

Ha de så bra:)

/J

Ray Bans

Eftersom jag tappade mina ray bans igår behöver jag köpa nya... känns väldigt surt, men men.. sitter och kollar lite på olika modeller nu:)
1                                                                          2
RB4124RB3211
3                                                                      4
WingsFolding Wayfarer
5                                                                 6
Aviator Large Metal IIRB3358
Här är några olika modeller som jag kollat på:) Hjälp mig att välja genom att säga vad ni tycker:)

/J

3D

Har precis kommit tillbaka från bion, filmen var väl sådär.. inte riktigt min smak men det var kul att komma iväg.. Självklart bjöds det på en hel del skratt i form av skadeglädje, det sägs väl att skadegläjde är den enda sanna glädjen ;)?
Detta var första filmen jag såg i 3D och det var verkligen en annorlunda upplevelse även om själva filmen kanske inte blir så mycket annorlunda i 3D med tanke på innehållet. Däremot en krigfilm eller liknande kan nog bli riktigt häftigt i 3D :)
Filmen var liksom antingen rolig eller antingen tråkig, allting var svart eller vitt om ni förstår vad jag menar!

Imorgon väntar en ny kvalrunda för golfen och jag ska göra allt för att få åka till florida nästa vecka;D

/J

Bio igen:D

Blev nyss bestämt att det blir bio ikväll igen:) Denna gång jackass! Känns ju inte så tungt att gå på bio här när en biljett kostar 8 dollar (ca 50 kr ;) ). Får se hur filmen är, var länge sen jag kollade på jackass avsnitt.. Men det blir nog kul:)
Jag skriver lite om filmen när jag är tillbaka och lägger kanske upp någon bild;)!

/J

Fuck my internet....

Blir galen på mitt internet här alltså... Funkar ju knappt nångång... Som idag när jag skulle skypa med mina föräldrar så kunde vi typ prata 1 min sen bröts det och så pågick det hur länge som helst, dom som har hand om internet här på skolan måste ju verkligen ha credit för det grymma jobbet dom gör, haha fyfan hur kan man få betalt för att göra något så dåligt alltså. Är bara allmänt sur på internet nu som ni kanske märker.

Hoppas att internet funkar bättre i veckan så att jag kan hålla bloggen updaterad;)

/J

Paranormal activity 2

Hann inte skriva något inlägg igår kväll då vi drog vidare direkt efter bion. Vi var som sagt och såg paranormal activity 2, ni som sett ettan vet ju vad denna handlar om, för er andra: filmen handlar om en familj som nyss har fått en son, och i och med att sonen kommit till huset så börjar det hända mystiska saker, mamman och den äldre dottern börjar misstänka att det är något övernaturligt medan pappan tror att någon skojar, ju längre tid det går under filmen desto mer/värre saker börjar hända... Resten tänker jag inte avslöja för er;)

Jag tycker att filmen var sådär.. och slutet var verkligen inte bra... visst de sista scenerna var dramatiska och det var många som hoppade högt i bio stolarna, jag själv tyckte inte det var så farligt läskigt för det var ganska enkelt att lista ut när det skulle hända något.. Jag tycker trots att den var halvbra så är den värd att se:) Helt klart:)!


Efter bion så blev det vidare till en fest, vi stannade där en kort stund eftersom vi ville åka till en annan fest och kolla. Haha när vi kom till den andra festen så kändes det verkligen som man var i slummen och inte direkt något ställe jag vill vara på för här vet man inte vad det finns för människor alltså, så vi stannade där i kanske 5 min innan vi åkte tillbaka till den första festen som vid de laget hade blivit betydligt roligare;)!

Hoppas ni haft en bra helg, min har varit toppen förrutom förlusten av mina kära ray bans :'(

/J


Lite av allt!

Kom nyss hem från en shoppingdag:) Hittade en hel del kläder idag, men är lite besviken över att ralph lauren hade så pass dåliga kläder och ingenting passade, hur fan är amerikanarna byggda egentligen? satt de bra på kroppen så fick ja inte ens i armarna och tvärtom... Var en stor besvikelse, men jag hittade ju mycket annat:D

Här är vi utanför Ralph Lauren butiken, ganska nice va?;)







Fick med mig hem:

  • Ett par jeans från levi's
  • En stickad tröja med dragkjedja, piké och stor väska från tommy hilfiger
  • En skjorta, tjocktröja, tunn långärmad tröja och liten smidig axelväska från Calvin Klein :)

Men shoppingen var inte så rolig en stund.. Nånstans under tiden vi var där tappade jag mina ray ban solglasögon... Sprang runt i alla affärer vi vart i, letade och frågade personal men ingen hade sett något. Så förmodligen så var det någon som tyckte att dom passade bättre på den personen... Fyfan hur lågt är det inte att ta ett par solglasögon som ligger där...


Men men snart väntar bio, paranormal activity 2.. hehe får se om jag kommer kunna sova inatt;)

/J


Yesterday:)

Im sitting at my english friends computer now, dont have all the swedish letters, so Im writting in english, think that will be easier for you guys to understand:) Yesterday was nice, it started of at a friends apartment, we just chilled there for a while and had a couple of beers. At like 12.30, we headed for a party at someones house, it was like it usually is here, beerpong and music. Might have had to much of drinks and beer last night but hey, sometimes its worth it ;) At least I didnt throw up like someone else did;)

And I think I have might fixed a new lovecouple here, my friend and a girl is sort of into each other so I talked to them both last night to try to speak at each other, and when me and my friend got back we went to his room because I didnt want to wake my roommate up. When we came to my friends room I took his phone and texted that girl just like a bit of a push for my friend. It worked and he got out to see her in the middle of the night.. Haha I dont know when he got back, they were out talking for ages.

Now Im ready for a new day here hopefully filled with good things:)

/J


Lets get drunk ;)

Nu väntar fest:) Hoppas kvällen slutar lyckat! Kan tyvärr inte lägga upp några bilder, då det är emot NCAA regler och kan resultera i avstängning.. Men Men! Pary Party;)

Hoppas ni haft en bra kväll:)

/J

Morgondagen:)

Imorgon väntar shopping till 100% ;D, bara att gå ut hårt och ge järnet, haha! Nej men ska nog försöka få med mig en del hem! Lägger upp bilder på det jag köpt;) Några helt nya outfits skulle inte sitta fel.. Men får se upp så jag inte köper för amerikanska saker, det måste ju funka hemma!

Imorgon kväll väntar eventuellt även bio. Ska kanske gå och se paranormal activity 2, är det någon som sett den hemma? Eller den kanske inte har haft premiär där? hehe, har ingen koll på sånt:)
Jag har sett första filmen och den var riktigt bra, så jag hoppas att den nya möter förväntningarna:) Ingen aning om vad den nya ska handla om eller så, så vi får väl se helt enkelt:)

Har ni sett första filmen? va tyckte ni isåntfall?:)



Lägger upp lite bilder från morgondagen imorgon så gå in o kika då!;)

/J

Tuff dag..

Hade en tuff dag idag ute på golfbanan. började riktigt bra, hade sedan några tunga hål, och avslutningen var katastrof:) men men, det är väl kanske inte hela världen:)

Finns mycket större bekymmer på vår jord än dåliga golfslag m.m.
Något som jag bryr mig mycket om är frågor om fattigdom och svält, samt fred:) Tycker att det är väldigt viktiga frågor och jag hoppas att ni som läser denna blogg tycker detsamma:) Finns mycket vi kan göra, det främsta är väl att skänka pengar eller gå med i olika organisationer som jobbar mot detta.

En enkel sak att göra är att gå med i en hemsida som heter one.org och bli medlem. Det är allt ni behöver göra:) Detta är helt gratis:) Dom jobbar mot svällt, fattigdom och aids!

Såg även att David Beckham har skrivit en bok om hur och att vi kan få sluta på världshungern under vår livstid:) Kan vara värd att läsa!:)



/J

Dagens :)

Har ingen stor spegel här så svårt att ta helkroppsbilder, men överkroppsbilder får duga sålänge:)

här har ni lite bilder på mig från idag, nyvaken på bilderna btw;)!



Har på mig en marinblå new york yankees keps (orginalet), en marinblå tjocktröja från hollister, och ljusblå jeans från diesel:)

På tal om tröjan så har dom här i usa något som heter musclefit, och den formen passar min kropp grymt bra, har annars problem med att kläder blir för vida över magen, men inte dessa tröjor:D Älskar det!:)

Imorgon blir det mera shopping, får se vilken tid vi åker.. skulle vara skönt om man kan gå ut lite ikväll och ta några öl utan att behöva gå upp alltför tidigt!

/J

Tattoo!

Har nu under ett tag blivit sugen på att göra en till tatuering :) Är sugen på att göra ett till latinskt ordspråk längs ena sidan/revbenen:) Detta är mitt favorit ordspråk - In Hoc Signo Vinces (och betyder i detta tecken skall du segra! :) ). Min tidigare tatuering är ju för er som har lite koll, ad astra per aspera ( betyder, mot stjärnorna genom svårigheter)

Först var jag inne på att göra denna i samma stil som förra på höger underarm så att de blir ganska lika, men nu är jag mer inne på sidan som sagt och i lite mer klassisk antik romersk stil :)



Här är bild på min förra, vad tycker ni? liknande eller helt annorlunda?;)




För er bloggare som vill ha fler läsare, gå in här

TIME TO GET RIPPED!;)

/J

Underbar kväll :)

Har varit en riktigt härlig kväll här:) lagomtemperatur och inte ett moln på himlen:) Har först varit på golfbanan, sen varit och ätit och sedan spelat lite pingis med en kompis från england:)



Här är en bild tagen ute på golfbanan ikväll:) ser ganska härligt ut va?;)








Här kommer en film från pingisen ikväll:)


Filmen är inte den bästa, men det är sjuk skruv på den bollen

...



I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when Im colder



In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life


I wanna know what love is.....
I want you to show me......
I wanna feel what love is.....
I know you can show me......



I'm gonna take a little time
A little time to look around me....
Ive got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me....



In my life! there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
I cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life!.!.!.!.



I wanna know what love is.....
I want you to show me......
I wanna feel what love is......
I know you can show me......


I wanna know what love is....
I want you to show me....
And I wanna feel, I want to.... feel what love is....
And I know, I know you can show me....


I wanna know what love is, lets talk about love
I want you to show me, I wanna feel it too
I wanna feel what love is, I want to feel it too
And I know and I know, I know you can show me
Show me love is real, yeah
I wanna know what love is...




Exakt så som texten går känner jag nu... dags att hitta kärleken :)




Hoppas ni haft en bra dag:)

/J


snart så :)

På lördag blir det shopping :D längtar som bara den alltså, då ska jag inte komma tillbaka nästan tomhänt som det blev förra gången jag åkte och shoppade i raleigh ;) nu ska kontot tömmas :D haha eller kanske inte riktigt, men en del vill jag nog handla för..

Har även fått en del beställningar hemifrån och ska väl försöka se till att hitta något åt dom med :)

haha de är såhär man ska gå när man är klar med shoppingen;)



Nästa vecka väntar förmodligen/förhoppningsvis en vistelse till raleigh igen, denna gång för att kolla på nhl hockey:D carolina hurricanes har hemma match mot något lag, haha jag kanske borde ha koll på vilka dom möter, men det kommer:)
Verkligen en sak att se fram emot nästa vecka:)!!

/J

Lyckades:)

Haha jag lyckades hålla mig vaken hela tiden här, har varit rätt långtråkigt måste jag säga, men jag har väl fått lite nytta gjort, först satte jag och kollade runt lite på kläder på nätet:) en av mina favorit sidor är www.nelly.se :) den borde alla gå in och kolla på, dom har verkligen mycket snygga kläder där!

Sedan satte jag mig ner och satte ihop ett veckoträningsprogram för gymmet så det blir lite struktur på det hela:) är alltid bra att ha struktur på saker och ting när man håller ordning!

Här kommer lite bilder från gymmet på skolan:) rätt fräscht faktiskt:)




Som ni ser på konditionsmaskinerna så har alla varsin tv vilket är lite annorlunda mot de flesta gymmen hemma !



Nu väntar lite pingis:) Näste J-O wallner kliver snart in i pingisrummet;)

/J

Studietable..

Sitter på studietable nu utan att ha något att göra, har 3 timmar att fördriva.. hm kul, inga läxor eller något sånt att plugga till.. men men,  tog med mig några böcker så får väl läsa dom, tänkte även göra ett kost samt tränings program med hjälp av boken jag nämnde tidigare.

Be en bön för att mina ögon är öppna hela tiden.. haha, det här kommer bli en utmaning att hålla sig vaken hela tiden;)

/J

Trött!

Är så sjukt trött nu alltså.. och klockan är inte ens 6 :O, hur ska denna kväll sluta :p måste göra 3 timmar vid studietable också och där kommer jag ju garanterat somna.. haha det vore lite kul om jag gjorde faktiskt, nej jag får se till att hålla mig vaken, kanske skulle ta och läsa lite ur min tränings bok: Maximal muskeltillväxt . Det är en superbra bok, som jag starkt rekommenderar för alla!:) Önskar jag hade några nya nummer av king här också, är ett bra tidsfördriv och läsa dom tidningarna:)

Wish me good luck to stay up until its time for bed:)

/J

Slappardag

Hejsan:) Idag blir det nog en slappardag, inställd träning och dåligt väder betyder nog att jag kommer ta det lungt o kolla på nån film skulle jag tro:) sedan kanske det blir ett gympass, det får jag se!

/J

WOW:D

Kollade nyss klart på karate kid! Jag tog ett gympass innan jag avslutade filmen:)

Idag körde jag:
Marklyft: Kör med fristång, starta med stången på marken och sedan ta dig till stående position. Grymt bra för ländrygg och bål och lite ben.

Chins: hängandes från en stång och sedan dra sig upp, bra för sidan(latisimus dorsi)

Omvänd bänkpress: Hehe kom inte på namnet, stå framåt lutad så överkroppen är parallel med marken håll en stång med vikter under dig och dra upp i bröstet. bra för hela ryggen

frivändning med axelpress. börja från marken med fristång o ta dig upp så armarna är utsträckta över huvudet. bra för hela kroppen

Sedan körde jag sittande axelpress. sitt på stol med hantlar i händerna och pressa uppåt


Nu tillbaka till filmen och den avslutande delen, wow kan jag bara säga:D fyfan vilken avslutning och vilken grymt bra film:D sista delen var riktigt motiverande och inspirerande tycker jag, och mottot jag tar med mig är att aldrig ge upp! Även om det var en spelfilm så kan det vara väldigt motiverande, kolla bara på rockyfilmerna tex. Jag söker ofta motivation från spelfilmer när det behövs:)



Ha en bra dag alla hemma i sverige! :)

/J

Seeeegt..

Åh mitt internet här är så segt, för att inte tala om hur många gånger det bara dör per vecka.. Har försökt kolla på Nya karatekid och försökt streama den, men går så segt alltså, det blir inte ens som att kolla på en film utan mer som flera olika avsnitt, hehe!:)

Har ca 15 min kvar av filmen och om inget oväntat extremt dåligt händer så tycker jag att det är en väldigt bra film:) Verkligen värd att kolla på! 



Här är en bild på de kosttillskotten jag tar här borta:) Högst upp är mitt protein som är ett wheyprotein, mycket bra! Sedan har jag från vänster; kreatin, fettförbränning, aminosyror, gatorade och sedan lite nudlar, haha nudlarna är bara till för stunder då jag är lite hungrig och inte kan få mat från cafeterian, tex sena kvällar:)

Nu ska jag fortsätta försöka kolla på filmen:)

/J

Hello!

Racketball idag gick bra, först var mina ben som två stubbar kändes det som, men vart efter så kunde jag röra mig bättre och bättre och avslutade riktigt bra:) som med alla andra sporter och andra saker också så älskar jag att pröva på något nytt som jag aldrig gjort förrut och hela tiden försöka bli bättre. Även fast jag knappt har spelat förrut så vill jag fortfarande vinna hela tiden, kanske både negativt och positivt :)

Tänkte på det påväg tillbaka till rummet att jag kanske ska börja spela saker för att bara ha kul och inte bara för att vinna hela tiden, kanske får ut mer av det då, vad tror ni?:)

Strax väntar golfträning, men utan tränare idag... Så idag kan jag göra vad jag vill och tror jag ska slå bollar hela tiden idag:)

Practice makes perfect! ;)

/J

:D

Ser fram emot slutet av veckan, har bestämt med en kompis att vi ska åka och shoppa då:) De känns som de behövs, hehe.. förhoppningsvis hittar jag lite snygga plagg från ralph lauren då, sitter och funderar vad det är jag behöver, kanske ett par jeans, någon polo och sedan någon stickad tröja kanske :D. Hursom helst är det skönt att komma iväg från campus om inte annat, det kan bli rätt tråkigt här då det inte finns jättemycket och göra förrutom att träna...

är snart dags för racketball för mig nu och sedan blir det ännu mer teknikträning :D!!!

/J

Sverige !!!

Saknar sverige väldigt mycket nu!:( Saknar höstens färger och stadens alla lysen i mörkret, saknar att snabbt kunna åka ner på stan och ta en lunch och bara sitta och njuta av god mat, bra väder och kolla på alla människor som kretsar runt omkring och sedan gå runt och kolla i affärer.

Spontan shopping är bland det bästa jag vet, brukar alltid ha svårt att hitta saker om jag åker ner på stan och har bestämt mig för vad jag vill ha:) blir allt mycket bättre om jag bara impulsshoppar;).




 Saknar allt där hemma. Hoppas alla där hemma har det bra, snart är jag tillbaka ;)

Men som alltid handlar det om att se det positiva i saker och ting och sedan fokusera på det! :)

Har precis kommit hem från gymmet nu och sitter och funderar över vad jag ska hitta på nu. Kändes ganska skönt när jag gick till gymmet i linne och shorts kl 8 på kvällen utan och frysa:)
Idag tog jag kreatin, aminosyror och lite ripped fuel från twinlab efter mitt gympass, får vänta några veckor och se om det är bra grejer jag har köpt.

På tal om kosttillskott och lagliga/olagliga preparat här på college så för några veckor sedan så blev jag utvald att göra doping test. Hade då redan börjat tagit lite utav mitt kreatin som jag köpte samtidigt som en kompis, samtidigt som jag stog och väntade på att det skulle bli min tur att kissa så kom han in till huvudansvarige för atleter här på skolan och skulle kolla om kreatinet var tillåtet enligt NCAA bestämmelser. Huvudansvarige killen kollade länge på paketet och sa först att han inte trodde att det var tillåtet men fick sedan kolla upp med andra och det visade sig att det var tillåtet.. Men snacka om att min puls var hög, där stod jag och skulle göra dopingtest och hade ev. olagligt preparat i mig... haha där fick jag igen för att jag hade lite för bråttom med att börja använda det:)!


Nä nu tror jag att jag ska streama några avsnitt från någon serie :)


/J


Shopping :)

Sitter och kollar runt lite på nätet nu:) blir så sugen på att shoppa och har nog hittat ett plag som jag definitivt kommer köpa när jag kommer hem, en trench coat liknande jacka för vintern:) denna jacka jag hittade var riktigt snygg med detaljer, jag älskar kläder som har lite detaljer på sig:)



Vad tycker ni om en jacka i denna stil, kanske till och med lite mer detaljer?;)




/J

Träningsvärk:D

Det går inte att beskriva träningsvärken jag har just nu! Är verkligen handikappad nu, kan knappt böja mig, sätta mig eller gå:P hehe, men I LOVE IT!

Har nyss kommit hem från golfträningen, blev en hel del tekniktänk idag, vilket jag saknat under tiden här i usa. Här är dom inte så fokuserade på tekniken vilket både kan ses positivt och negativt... Jag har iallafall beslutat mig för att bättra på min teknik..

Lite senare idag tror jag att det blir ett konditionspass för mig!

/J


vilken underbar känsla!

Det är inte lite träningsvärk jag har i bena alltså! Det är helt sjukt, kan knappt resa mig upp ur sängen... hehe! men samtidigt är det en så grymt skön känsla:D

Eller vad tycker ni? är det inte underbart dagarna efter när man verkligen får känna att det har gett något!?

Idag väntar gym, konditionsträning och golfträning:) Ser jag fram emot!


Vädret här är fortfarande super fint:) och fortfarande varmt, det är snart november och jag går med t-shirt ute! Det är ju bara sjukt faktiskt :)


I'm the best!

Känner mig så grym för tillfället :D Är så underbart när man får den känslan, känslan att man är oövervinnlig, ingenting kan stoppa dig och du äger på allt du gör! Det är precis så jag känner mig! Nu jäklar ska jag utnyttja denna känsla till max! och denna känsla ska vara min föralltid!!!! JAG ÄR BÄST!



Känner du att du också vill boosta ditt självförtroende finns det en jättenkel övning för det, ta ett papper och skriv ner 20 positiva egenskaper med dig, kommer du inte på det så fråga kompisar eller andra i din närhet och repetera dessa för dig själv varje dag i 30 dagar :) Det hjälper!

Allting handlar bara om att inse hur bra man själv är!



/J

Träning :)

Idag körde jag ett ben pass, fyfan det var länge sen jag körde ett riktigt ben pass och det kändes verkligen. Men det är så det ska vara! Började med utfall med ganska tunga vikter och körde 3 set, och jag kan säga att efter det kunde jag knappt sätta mig ner, fick liksom kasta mig när ja skulle sitta.. Efter det så körde jag vader, sedan benpress i maskin och vid det laget kunde jag knappt gå, hehe. Sedan blev det benböj med fri stång.. Körde på 80 kg idag vilket var väldigt tungt och sista reps i varje set var knappt så jag kom upp! Avslutade med benspark för framsidan av låret och lite mage :)

Måste nog säga att ben är det härligaste som finns att träna, det är det värsta under passet, med tanke på att det är så pass stora muskler så blir pulsen så hög, men efteråt är det är jävligt härlig känsla..

Vill inte ens tänka på hur det kommer vara och sitta imorgon, hehe!:)

/J

Sunday :)

Vaknar upp åter igen av att solen lyser in i mitt rum, riktigt fina dagar här måste jag ju säga, men börjar kännas att det är höst, får börja ha en tjocktröja på sig på morgonen här nu:)

Tror nog att dagen blir ganska lik gårdagen med gym, teknikträning och sen kanske gå och se när något av skollagen spelar :)

Förresten min teknikträning igår gav mycket, känner att jag är inne på rätt spår igen med svingen :D




Mitt mål är att svinga som denna man :)

/J

Mode

Saknar modet hemma i sverige, det är så mycket bättre än här där jag är nu! Saknar att alla är "uppklädda" när dom går runt, här är det som tidigare nämnt träningsoverall som gäller för de flesta.. Men finns dock vissa saker som jag inte riktigt förstår med vårat mode, tex dessa kängor som blivit så populära, alltså riktigt militär kängor,

hur kan man tycka att det är snyggt egentligen, ser bara klumpigt ut!


Typ som vissa kängor på denna bild :)

Jag är mera för något sånt här: kanske med lite mer detaljer dock :)




Hoppas ni haft en bra dag:)

/J

Hej!

Solen skiner som vanligt här :) ser ut att bli en underbar dag! Har tänkt att först gymma, sedan gå och kolla på en volleyboll match, sen ha teknikträning, sedan kolla fotbollsmatch och sedan se vad kvällen har att erbjuda ;)
Känns som detta kan bli en bra dag faktiskt. Skulle ju i och försig vara ännu bättre om jag hann med och åka och shoppa lite, får se om jag kan hitta någon att åka med !:)


Fredag :)

Hade en skitdag idag på golfbanan... Känner mig bara vilsen med allt inom golfen nu, och ingen hjälp finns att få här direkt vilket suger... Sitter och kollar på gamla videos och får väl en glimt i vad som behöver ändras :)
Så jäkla surt det känns, slagen har alltid varit min styrka och nu finns det inte där...



min sving i maj detta år, så vill jag svinga nu på ett ungefär :)


/J

Ny dag, nya möjligheter :)

Ska snart gå iväg och äta lunch för att sen ha 2 lektioner och sen bär det av till golfbanan :).. På tal om mat, det är inte så konstigt att det finns så många överviktiga i staterna.. maten som serveras här består ju till största delen av fett och socker. Finns alltid pizza, cheeseburgare, tårta, glass och flera onyttiga saker, och till det så dricker dom bara läsk, det som finns att dricka här är; mjölk eller vatten, eller så kan du välja mellan alla läsksorter som finns! Det är ju bara sjukt...

Efter golfen ska jag nog gå till gymmet och träna lite, och sen ikväll blir det nog antingen fest eller bara chilla.. får se hur mycket ork jag har kvar :)

Hörde att det kommit snö i sverige nu! haha fyfan vilken skillnad, här är det fortfarande shorts och t-shirt som gäller ;)


/J

Ännu en dag avklarad:)

En dag närmare till flyget går tillbaka över atlanten :) Känns skönt!
Så imorgon är det sista kvaldagen :) Bara se till att spela bra och ta en plats!

Hoppas att helgen blir bra, skulle verkligen behöva åka och shoppa en del :) verkligen sugen på det nu! och det är så billigt här, speciellt Ralph Lauren ;) Ska nog se till och hitta några snygga plagg! Några snygga pikéer och nån rugbytröja skulle inte vara fel..

Sugen på en motorcykel också, hehe.. de skulle vara så najs att ha, och ibland bara dra iväg och åka. Dra på sig en snygg skinjacka och cool hjälm och sen varva sönder :D

Här är en grymt skön låt :)!
 


/J


:)

Måste bara säga att jag älskar mina tisdagar och torsdagar :), har enbart racketball på dessa dagar! Racketball påminner om squash men med lite andra regler.

Skulle haft träning idag, men pga av regn o åska är det inställt. suger ju vafan... Jag vill träna golf ju! Antar att jag får gå till gymmet och träna istället då:) Tror jag ska köra lite mage och armar idag :) får inte vara för seg i kroppen inför kvalet imorgon!

Undrar när min nya Yankees keps ska komma egentligen.. tycker de var länge sen jag beställde den:S!
Är även sugen på att beställa en yankees jacka, ni vet en tradisionell baseball jacka?:)



New York Yankees Wool/Leather Reversible Jacket - MLB.com ShopVa tycker ni om denna?:)

/J

I go for my dream

Rätt förvirrad över vart som är bäst för mig att vara nu... Känns som att det kanske inte är rätt för mig att vara här i usa, men får se! Hursomhelst så vet jag att beslutet jag kommer ta kommer vara det rätta för mig och jag kommer fortsätta att leva för att uppnå mina drömmar! :)

Såg en kille idag med hängslen här och jag saknar mina hängslen hemma. Nu bar ju han dom inte så snyggt kanske och såg mer ut som en skogshuggare än ett modeorakel ;) men jag tänkte tillbaka och jag tycker det är så snyggt att ha hänglsen till ett bara jeans och sen en t-shirt eller skjorta, funkar överallt, till vardags, på krogen, eller vid middag :)


Här är jag med mina hängslen, fick ta en gammal bild då jag inte har mina här borta;)

/J

PH

Har försökt följa Paradise hotel de senaste dagarna, och har väl sett små snuttar av programmet och måste säga att Petter har en för jävla skön och snygg stil. Exakt så jag tycker man ska klä sig! Blir ju så sugen på att shoppa nu, men den typ av kläder finns ju inte direkt här över, kanske kan hitta något enstaka plagg men mer än så blir det inte.. När jag kommer hem blir det iallafall en hel del shopping och uppdatering i garderoben :)

En bild på mig för några veckor sen:)

/J

A day in america

Idag har det blivit gym och golfträning. Gymmet gick helt okej idag, jag körde axlar och lite bröst idag. Det är bara så synd att det är så strikta regler här över vad som är tillåtet att ta, men när jag kommer hem blir det ändring på kosttillskotten ;) Då jäklar ska det byggas muskler... Golfen idag gick sådär, kändes som jag var där mentalt men spelet fanns inte där idag tyvärr.. Men så är det ibland och det är bara kämpa vidare!

Om några veckor kommer en kompis över hit på besök.. Ska bli skönt att få träffa någon hemifrån, och ska nog se till att hitta på nå skoj då, finns inte så mycket här och göra på helgerna förrutom att festa.. hehe!

På tal om något helt annat, det är helt sjukt va mycket muskelbilar det finns här.. Nästan alla bilar här har ju v8or men det finns så grymt mycket sport/muskelbilar här, och jag ser min drömbil lite här och var. Drömbilen är en Shelby GT 500 -69, här ser man mest nya mustanger men ändå.. det är ganska stor skillnad mot hemma, och för några veckor sen när jag och en kompis åkte bil körde vi jämsides med en mustang GT en bra bit, och jag kan säga att de va helt sjukt vilket drag den hade, hur den lät och vilken väghållning! Vid ett av rödljusen stog vi jämsides och när det blev grönt så var den bara borta men man kunde fortfarande höra motorn varva. Fast sen stanna den upp och väntade in oss, jag tror tjejen som körde den va lite intresserad av oss ;)





En vanlig syn här, och min drömbil i nyare verision:)

/J

sommar:)

Hejsan! Har bestämt mig för att börja blogga igen nu efter ett väldigt långt uppehåll :) Sitter nu i usa och känns som sommar, igår var det runt 30 grader här och idag är det nog liknande temperatur:)

Det är skönt på ett sätt, att kunna gå runt i shorts och t-shirt i mitten på oktober men samtidigt saknar jag den svenska hösten med mörkret och löven som skiftar färg och faller från träden, och all shopping. För mig är hösten den bästa shopping årstiden :), man kan klä sig varmt och snyggt. Kan ha snygga jackor, byxor och skor.

Jag saknar att kunna dra på sig en tjock stickad tröja, ett par snygga jeans o några schyssta skor o ovanpå en fin jacka. Här i usa är modet inte alls som hemma, eller jag antar att det är annorlunda i de storastäderna men där jag är existerar knappt mode, det är träningsoveraller eller stora kläder som syns till här.

så 1-0 Sverige-USA ;)

RSS 2.0