DO THEY KNOW IT'S CHRISTMAS TIME ?????

IMORGON!!!!
Rubriken säger väl allt:)

Visst ska man umgås och fira med nära och kära nu under julen och ha det trevligt.

Men jag kan inte sluta tänka på att det finns människor som inte ens har råd att köpa mat till sig själv nu under julen. Vad är det egentligen som man firar under julen?

Jag känner att under denna jul kommer mina tankar och välsignelser inte gå till mina nära och kära utan de som verkligen behöver dem.

Jag kan inte fira julen fullt ut förrän jag vet att alla människor på vår jord kan fira den.
De ja vill ådstakomma med allt skriverier om fattigdom är att människor här i Sverige och andra länder som har det bra ska vakna upp och inse vilket problem det är!

Jag är säker på att om vi skulle befinna oss i den situation som väldigt många familjer befinner sig i så skulle vi vilja ha hjälp från omvärlden... Så varför hjälper inte vi dem nu ?

Tänk om varje människa som har det bra på jorden skulle skänka 10kr till de fattiga, 10 kr är ingenting för oss, men sammanlagt skulle det göra en så ofattbart stor skillnad för de behövande!!!!!

HJÄLP DEM NU, FÖR JAG ÄR SÄKER ATT DE SKULLE HJÄLPA OSS OM LÄGET BLEV OMVÄNT IMORGON
God Jul Allihopa och ägna en tanka åt de utsatta under årets julfirande :)

Puss o kram


www.one.org

http://www.stadsmissionen.se/

http://www.rb.se/Pages/default.aspx

Jul:)

Imorgon är det julafton:D ser fram emot det;)

Idag har jag varit nere på stan och ätit sen har jag.. sen åkte jag till gymmet och körde ett pass:) Nu håller hela familjen på och bakar julgodis.. Trevligt..

God Jul På er alla:)

Ciao

Innebandy:)

Har varit och spelat fotboll och innebandy i västeråshallen nu på kvällen, det blev rätt jobbigt men va jäkligt kul!
Är riktigt bra träning samtidigt som det är kul...

I morse fick jag även veta att jag fick med godo så mycket poäng som jag behövde på det amerikanska högskoleprovet:D:D Det vad så skönt.. Har kännt mig väldigt nervös de senaste dagarna, men det släppte ju såklart imorse:) vilket underbart sätt att starta dagen på:) SO US. here I come;)!!!!

Har även lyssnat mycket på en viss låt idag som jag kände för nu när jag var så glad:)

Ni kan själv lyssna på den här : http://www.youtube.com/watch?v=-AQxzeazcfY

Jul:)

Nu är det snart jul:D

Har precis köpt och slagit in de sista julklapparna, de känns så kul att köpa julklappar, jag tycker inte att man ska va för snål när det gäller julen, för mig handlar julen om att visa kärlek och ge gåvor till varandra:)

Idag har jag varit ute på hälla, hittade faktiskt den efterlängtade pälsmössan då:D kommer kanske upp bild på den senare:)

Sen åt jag mat på pizza hut med familjen:) Efter det begav jag mig ner till gymmet... Var ett väldigt bra träningspass, inte bara fysiskt :)

Sen åkte jag ner på stan för o shoppa de sista klapparna och hittade riktigt bra saker tycker jag:) Vad det är kan jag inte avslöja;)

Ciao

Stockholm

Kom nyss hem från stockholm :)

De var väldigt kul o trevligt.

Var först in till stan och köpte lite julklappar, sen åkte vi vidare för klassåterträff:) det var väldigt roligt att få se alla igen:)

Bra initiativ Emma:)

Letade återigen efter pälsmössa men hittade ingen, Hur svårt ska de vara att få tag i en egentligen:O??

Är riktigt frusen nu.. det är ju svinkallt ute:O Men hellre de än plusgrader nu till jul:D

Ciao

Drift;)

Har varit ner på stan nu, kollat på vad jag kan önska mig i julklapp och letat efter pälsmössa:P fick veta att det kommer in nästa vecka... Hittade en grymt snygg jacka på Brothers, den ska jag fan köpa;)

Det är jävligt kul o köra bil nu, blev lite drifting på vägarna, hhaa, synd att de inte är bakhjulsdrivet bara;)

Ciao

träning:)

Usch måste börja gå upp tidigare på dagarna nu.. Inte kul att sova bort hela dagarna. Idag har jag bara hunnit med ett gympass. Nu blir det ändring på saker och ting... Sitter och kikar lite på tv nu.. får se vad som händer senare idag:)

Ciao

Champions leauge :)

Här är lottningen till åttondelsfinalerna i CL :)

 

 

Stuttgart–Barcelona

Olympiakos–Bordeaux

Inter–Chelsea

Bayern München–Fiorentina

CSKA Moskva–Sevilla

Lyon–Real Madrid

Porto–Arsenal

Milan–Manchester United

 

Jag tror att det blir Barcelona, Bordeaux, Chelsea, Bayern, CSKA Moskva, Real Madrid, Arsenal och Man Utd som går vidare:) Vad tror ni?;)

Åttondelsfinalerna inleds den 16–17 februari. Returen spelas den 23–24 februari.

 

Finalen spelas senare på Santiago Bernabéu-stadion den 22 maj.

Det skulle vara hur coolt som helst att få se finalen :) Speciellt om det är Bayern Munchen-Manchester United ^^.

 

 

Vore riktigt kul att få sitta där den 22a maj :)

 

Ciao


Hockey:)

Sitter och kikar på lite allsvenskahockey nu mellan örebro - aik, verkar inte vara nå vidare publikmatch direkt och inte någon topp match heller i och för sig:) Står nu i början av 3e 2-2.. Vilket är ett väldigt bra resultat av örebro!

Riktigt dålig hockey nu...

Men det är fortfarande roligt att kolla på hockey, som normalt sätt består av mycket snabba spelvändningar och högt tempo, mycket fysiskt spel och briljanta finter:) Det är så hockey ska vara!!

Får se hur matchen slutar:)

Ciao


King:)

Hejsan:)

Håller på och lagar mat nu, var tidigare iväg till affären och köpte lite snacks och nya numret av KING :).. Riktigt bra tidning för alla mode nyfikna män:) Är kul att läsa och få nya inspirationer! Så blir till o plöja igenom den ikväll.. hehe, lugn kväll(A)







JAG VILL HA EN PÄLSMÖSSA NU!:)

Ciao

Solat:)

Nu har jag kommit hem igen... Jag råkade somna i solariumet, och det var något fel på det så det stannade nedräkningen när de var 5 minuter kvar, jag låg nog i ungefär 1 timme, hehe. Nu är jag lite väl bränd^^

Fick nyss mail av den agentur som hjälper mig att hitta ett college, han hade fått kontakt med några stycken nu, mer information har jag inte fått än. Har en del att göra nu:) Det känns verkligen jättekul att få åka iväg nästa höst. Ska bli kul och se hur College livet är, hoppas det inte är allt för olikt alla college-filmer som det finns;) Vad tror ni?

Skulle vara väldigt häftigt att komma till San francisco, det verkar vara en sådan härlig stad, med varmt väder!



Här skulle jag gärna tänka mig att bo:D

CIAO


Hemma igen:)

Blev en snabbis till stan, jag var ute efter en pälsmössa, men hittade inte det i någon butik alls, fan shopping utbudet i västerås borde bli bättre;) Tycker inte ni det?
Blir nog en heldag i huvudstaden snart, där hittar man alltid det man vill ha:)



Snart ska jag nog åka och sola lite:) hehe, det är så skönt tycker jag. Jag har ett grymt tips till er som vill vara bruna nu under vintern men som inte tycker om gulheten från brun utan sol och som inte vill sola solarium stup i kvarten...  Ni kan använda brun utan sol i 3-4 dagar men inte alls mycket, ta bara lite varje gång. Sedan solar ni solarium efter det och då jämnas gulheten ut och det ser ut som en riktigt härlig bränna, efter solariumet kan ni använda brun utan sol 1-2, sen håller det sig ett bra tag, det gör det för mig iallafall:)(A)

Bara att testa;)


Ciao

Hej

Hejsan:)

Nu har jag precis ätit lunch, ska bege mig ner på stan en snabbis nu... Får se vad som händer senare idag ;)

På söndag har vi klassåterträff från gymnasiet.. Var ju inte så länge sen vi sågs men ska ändå bli riktigt roligt att få träffa alla igen:D

hörs snart,

ciao

Julklappar !!!


Nu är det snart julafton :)

Vissa precis som jag kanske tycker det är svårt att hitta bra julklappar.
Men försök att göra det så enkelt som möjligt, tänk på vad personen har för intresse och köp sedan något som ingår i det området:)

Om man inte vet vad personen har för intresse funkar nog dessa produkter :)

Parfym, det finns jätte många underbara parfymer ute i butikerna här är två stycken som jag tycker är jätte bra






Neotantric Fragrance Manic love Women Pris ; Ca 649kr



Neotantric Fragrance Manic Love Man, Pris Ca 595kr


Taget från ; http://www.beautybygrooming.se


En mysig kofta/tröja är något som de flesta också uppskattar




Här ser ni en tröja från Red Collar, Pris Ca 799kr

















Tagen från ; www.trendgatan.se/.../2009/10/260068-0286_3.jpeg


Sedan vill jag även tipsa om små saker

Det första är min nya favorit; Hängslen Pris 100-300 kr oftast. Bara att fråga runt, jag köpte mina på MQ för några veckor sen:) Mina kostade 199kr :)           
Så här ser mina hängslen ut;)
Nästa sak är en fluga, det är även det något som jag tycker är väldigt snyggt och som blivit modernt igen :), Perfekt att ge bort så killen har till nyår;) Flugor finns på de flesta klädbutiker nu :) HM har en fluga för 99kr




Jag vet även att Cheap Monday har en riktigt fin fluga som är mer en vardags fluga och inte kostym fluga:) Har inte lyckats hitta bild, men fråga runt så hittar ni den nog ;)


Det sista jag har att skriva om är smycken och där fungerar allt möjligt :)


Dagens låt ; http://www.youtube.com/watch?v=kmdqt5nCH88



Jag vet att ni inte hinner beställa från dessa sajter till jul men de är bara för att ge er inspiration :)

Lycka till nu:);)

Puss jocke

Mera snö :D

Ialla fall i västerås:) Kan inte fatta hur mycket det har snöat de senaste dagarna:)

Har precis kommit hem från gymmet nu. Körde bröst och triceps idag:) Mina favorit bröst övningar är ; bänkpress, lutande hantelpress och flyers i cablecross. Jag brukar köra 5-7 repetioner på dessa övningar och 3-4 set. När jag kör hantelpress och cablecross brukar jag gå väldigt djupt, på så sätt bryts musklerna ner mycket mer och man känner en otrolig känsla... Jag rekommenderar att man har träningsvana innan man börjar träna på så pass tunga vikter och fria vikter.
För er som är nya på gymmet är det bättre att ni börjar med att köra i maskin och försök att göra mellan 10-15 repetitioner och 3 set:) Ni känner sedan när ni är redo att börja med fria vikter:)





Så här ser en cable-cross ut:)


Ciao

outfits :)

Hejsan:)

Jag bryr mig inte så jätte mycket om vad som är höstens mode och så... Lite influerad av vad som är nytt blir jag ju så klart men jag tycker att det viktigaste är att man själv trivs i det man sätter på sig, då blir man som snyggast;)

Jag själv är väldigt mycket för djupa v-/urringningar på t-shirts och andra tröjor...




En kavaj är nästan alltid snygg att ha på sig, du ser mycket mer vårdad och finklädd ut med en kavaj :)




Det funkar ju även att ta av sig kavajen ;)



Ett par hängslen tycker jag gör så mycket faktiskt:). För det första så tycker jag det är en väldigt läcker accessoar, och för det andra så ser plaggen mycket mer slimmade ut, och byxorna sitter alltid uppe;)


Idag har jag haft på mig en helsvart kavaj från Tiger of Sweden 3000 kr, En ljusgrå T-shirt från HM med läckra detaljer 149 kr, mörkblåa/svarta hängslen från MQ 199kr, Chinos från Zara, svartblåa, 599kr, klocka från Jacques Lemans, ca 4500kr

Som ni ser så behöver ju inte en snygg outfit kosta så mycket, tar man bort kavajen kommer man undan väldigt billig :)


Ciao

Självkänsla !!!

Självkänsla är något som många kanske glömmer bort, eller förknippar med självförtroende. För mig är självkänsla det man tycker om sig själv och självförtroende det man tror att man kan prestera.

Jag tycker att det är superviktigt att ha bra självkänsla och bra självförtroende. Jag skulle själv vilja förbättra bägge! Allt handlar ju i grunden om att våga tro på sig själv.

En bra övning för att få bra självkänsla är att skriva ner alla de goda egenskaperna du kan komma på hos dig själv, tycker du det är svårt att komma på något så fråga dina vänner, familj eller kollegor.. Skriv sedan ner alla egenskaper på en lapp. Det första du gör på morgonen och det sista du gör på kvällen blir att läsa upp alla dina egenskaper högt för dig själv. Gör detta 30 dagar i sträck så ska du se att det händer mirakel;). Missar du en dag får du börja om;). Om ni inte känner att ni vill göra denna övning så prata positivt om er själva varje dag ialla fall. Sluta upp med att klanka ner på er själva. Det kan räcka med att säga. Du är så bra! några gånger om dagen.

LYCKA TILL NU!!!

Kände att jag ville skriva ner allt det här nu:)

Nu har det blivit dags att sova..

God natt

Jockee


Golf:)

Åh vad jag längtar efter att få spela golf nu... Känner mig så sugen på att tävla;) Jag är övertygad om att nästa år kommer det gå riktigt riktigt bra:)

Mina långsiktika mål är att kunna leva på golfen (för att inte gå in på det för mycket).




Jockee

EMD

De här killarna har blivit lite av favoriter på sistone, främst för det arbete dom gör för de fattiga :) Alla pengar som E.M.D får in på sin singel Välkommen Hem går direkt till STADSMISSONEN, det är ju hur bra som helst:)

Jag blir nästan tårögd när jag ser sådana fina människor, som verkligen bryr sig om andra och brinner för att alla ska få det bättre på vår jord. Grabbarna gör verkligen ett toppenjobb :) Hoppas att flera människor tar efter kändisarna i kampen för fattigdom :)

Här kan ni själva köpa singeln, det kommer jag göra:) http://www.emdartist.se/nyheter/idag-slapps-valkommen-hem-vill-nan-kopa-emd-kudde





Puss

Tattoos :)

Börjar bli riktigt sugen på att skaffa tatueringar nu :) Är dock lite osäker vad jag ska ha och vart jag ska ha de.
Är sugen på att skriva ; Omnia vincit amor och Carpe Diem på underarmarna, Sedan en stjärna på bröstet, och en varg/ lejon på biceps och axeln :) Är bara lite osäker om jag ska placera dom på de ställena, kanske hittar jag nån taturering som jag hellre vill ha där senare.. hm kanske bara ska bestämma mig och sen köra på det?

Vad tycker ni? Vilken ska jag börja med?:)

Jockee

Träning:)

Nu har jag precis kommit hem från dagens träning:) Var sjukt jobbigt under vissa stunder.. Men det gillas bara efteråt... Det blev en blandning mellan uthållighet, styrka, rörlighet och kordination... Jag tycker det är väldigt roligt att träna på olika sätt. Gymmet är roligt men ibland kan det vara kul att få göra andra träningsövningar.

För er som tycker det är viktigt och kul att arkivera all träning kan gå in och bli medlem på http://www.shapelink.com , där kan ni skriva in alla träningspass ni utför och får sedan ut hur mycket kalorier m.m. ni gjort av med:) Är verkligen super bra



Nu ligger jag och kollar på Paradise hotel, hehe det är ganska underhållande att se hur fula alla är i det där spelet med pakter osv. Det är väl det som gör det intressant i och för sig:)

Har fortfarande ganska ont i sidan:( får hoppas att det blir bättre snart :)

Ciao


Underbar dag :)

Hejsan:)

Idag är verkligen en underbar dag, himlen är blå, solen lyser starkt och snön täcker marken.. :)

Idag har jag först varit och kollat på John Bauers innebandy turnering, det var väl ingen högklass innebandy men det var ändå roligt att kika på.

Efter att ha varit där i någon timme åkte jag och en kompis in till stan för att äta och kanske gå runt och kolla på lite kläder.

Vi beslöt oss för att gå till Bredbar som ligger i melkerhuset, det är absolut ett av mina favorit ställen här i stan. Jag tycker att personalen är super trevliga och väldigt schyssta, maten är väldigt god:) Min favortit är kött lasagne, jag tycker att Bredbar har stans bästa lasagne :) Vad tycker ni? Vilken är eran favoriträtt?


Efter att vi ätit bestämde vi oss för att ta en tur på stan, men de tog snabbt slut då jag plötsligt fick väldigt ont i sidan, så vi bestämde oss för att åka hem...






Hoppas jag blir bättre till ikväll då vi har rörlighetsträning :)

Ciao
Jocke

Hej

Träningen idag gick bra:) Alltid lika kul på träningarna, idag gick snacket om att jag hade skaffat en blogg... Hehe tillslut stod nästan alla och läste ur ens mobil som var inne på bloggen genom mobilen. Jag kan säga att det inte gick fort till och från träningen idag... det är ju sånt sjukt snöoväder.. Hehe höll på att åka av vägen och in i skogen vid en kurva... Både jag och min kompis som satt bredvid blev livrädda...

Jag hann även med ett gympass under eftermiddagen:) Körde många reps (repetioner) idag.. Jag tycker det är bra att variera sin träning så att kroppen får en allsidig träning. Om man bara kör en sorts träning hela tiden kommer kroppen att vänja sig vid den träningen och efter ett tag slutar den att utvecklas, så det är viktigt med olika sorters belastningar på musklerna:)




Yoga är ett bra komplement till styrketräning:)




Nu har jag krypit ner i sängen och tar det lungt framför Ugly betty på tvn, det är kul att kolla på program som handlar om mode och klass:)

ciao

Träning:)

Nu ska jag åka iväg och ha golfträning:) Ska bli riktigt kul!

 Kanske kommer upp lite bilder senare;)

Ciao


....

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU :(


Dagens outfit :)















Tröja : HM
Jeans : G-star
Klocka : Jacques Lemans

Vad tycker ni?;)

Jockee

Skjortor :)

Hej:)

Jag hittade precis en hemsida som heter http://www.tailorstore.se/ , där kan du enkelt själv välja vilka mått du vill ha på din skjorta, finns både för dam och herr, och priset är från 298 kr :) Låter detta inte hur bra som helst. Att ha skjortor som sitter bra tycker jag är det viktigaste med skjortan, och att då få den för ett så lågt pris dessutom :)

Besök hemsidan själv och se om du hittar något :)

Jocke

God morgon:)

Eller kanske mer god middag, första blogginlägget för dagen iallafall. Kanske borde börja blogga direkt när jag går upp?;P

Har precis städat klart huset nu, är riktigt sugen på att åka iväg o träna men känner mig tyvärr lite krasslig så jag vilar nog till ikväll. Jag tycker det är väldigt viktigt att lyssna ordentligt på kroppen, för den säger ju ifrån pga av något som inte är bra för den!

Har fått höra att jag borde ha fler bilder på mig själv här i bloggen, så under eftermiddagen ska jag fixa upp lite bilder;)







När jag först kollade ut genom fönstret imorse fick jag en chock när jag såg hur mycket snö som låg på marken, det har verkligen snöat hela natten:D:D





Snart kommer det ett företag som ska kolla ventilationen i huset, får se vad dom har att säga... och senare på dagen är det golfträning:D



ciao

Spin City m.m. :)

Nu ligger jag och kikar på spin city som enligt mig är super kul! Alla i serien är jätteroliga:) På nått sätt, jag vet inte om det var kärleksbekymmer i serien så började jag tänka på Bed of Roses men Bon Jovi, en riktigt fin kärlekssång.. Den skulle jag vilja sjunga för någon tjej nån gång :) hehe... här kommer texten!




Sitting here wasted and wounded
at this old piano
Trying hard to capture
the moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka
is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares
I think that she's still in my bed
As I dream about movies
they won't make of me when I'm dead

With an ironclad fist I wake up and
French kiss the morning
While some marching band keeps
its own beat in my head
While we're talking
About all of the things that I long to believe
About love and the truth and
what you mean to me
And the truth is baby you're all that I need

I want to lay you on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on bed of roses

Well I'm so far away
That each step that I take is on my way home
A king's ransom in dimes I'd given each night
Just to see through this payphone
Still I run out of time
Or it's hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to you
I'll just close my eyes and whisper,
baby blind love is true

I want to lay you down on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on bed of roses

The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
And she's giving me the eye
I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died

When you close your eyes
Know I'll be thinking about you
While my mistress she calls me
To stand in her spotlight again
Tonite I won't be alone
But you know that don't
Mean I'm not lonely I've got nothing to prove
For it's you that I'd die to defend

I want to lay you down on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on bed of roses



Här kan ni även lyssna på den: http://www.youtube.com/watch?v=yVLBcGUvH-s&translated=1


Vad tycker ni om låten? Är den inte super?

Nu ska jag snart sova, god natt

Jocke

Prep UF


Hejsan allesammans :)


Har ni hört talas om företaget PREP UF?

Om inte ska ni lyssna nu. Deras affärsidé är att sälja köksredskap av silikon som på sätt håller i väldigt många år. Vore det inte skönt att det aldrig uppstår nå problem med att det inte finns bakplåtspapper hemma när man vill baka, företaget kanske borde satsa på andra produkter som håller i flera år så att man alltid har det till hands när man blir sugen ... ;)

Företaget säljer i dagsläget 4 produkter, det är; bakplåtspapper, koknät, sprits och stretch tops( fungerar som konservburk, matlåda, förvaringslåda m.m.)


Företaget är väldigt seriöst och består av smarta små människor ;) Produkterna håller även ett väldigt lågt pris med tanke på den långa livslängden.

Besök gärna deras proffsiga hemsida och ta del av deras oemotståndliga produkter :) www.prepuf.blogg.se

Ciao

Tygkasse



 

 

Hittade den här påsen på internet, kanske kan vara nästa stora trend. Det är alltså en tygkasse som man kan få i lite olika utföranden. Detta ska då vara komplement till väskor och kassar, och är mycket mer miljövänligt än väskor m.m. Priset är inte alls farligt heller 195 kr för denna kasse, och jag tycker faktiskt att den är rätt snygg.. Vad tycker ni?

 

Här kan ni själva beställa en kasse : http://www.wholesomeconcept.com/

 

Ciao


SNÖ :D










Nu har det snöat ett bra tag:D Kan ju inte bli annat än glad. Det är bara snön som fattas för att julen ska bli perfekt, okej kanske en sak till men det tar jag nån annan gång ^^


Hoppas det kommer lika mycket snö som på bilden ovan:) JAg tycker det blir så mycket mysigare ute med snö, och man kan sitta i fönstret och bara kolla ut o se all snö falla och täcka marken och träden. Vad tycker ni? Gillar ni snö eller tycker ni det kanske bara är jobbigt?

Bara att hålla tummarna nu för att snön stannar till julafton :)

Jocke


Band aid



It's Christmas time
There's no need to be afraid
At Christmastime, we let in light and we banish shade
And in our world of plenty we can spread a smile of joy
Throw your arms around the world at Christmastime

But say a prayer

Pray for the other ones
At Christmastime it's hard, but when you're having fun
There's a world outside your window
And it's a world of dread and fear
Where the only water flowing is the bitter sting of tears
And the Christmas bells that ring there are the clanging
chimes of doom
Well tonight thank God it's them instead of you

And there won't be snow in Africa this Christmastime
The greatest gift they'll get this year is life
(Oooh) Where nothing ever grows
No rain nor rivers flow
Do they know it's Christmastime at all?

(Here's to you) raise a glass for everyone
(Here's to them) underneath that burning sun
Do they know it's Christmastime at all?

Feed the world
Feed the world

Feed the world

Let them know it's Christmastime again

Feed the world
Let them know it's Christmastime again


Här kan ni lyssna på hela låten : http://www.youtube.com/watch?v=8jEnTSQStGE


Nu märkte jag att det blev ganska mycket om fattigdom, svällt, m.m. Men jag tycker det är en sån oerhört viktig fråga så jag kommer säkert nämna det flera gånger så att alla kan vara med och bidra till en bättre värld!

FEED THE WORLD!

Jocke

ONE




Jag själv brinner väldigt mycket för frågor kring fattigdom, fredsfrågor och svällt.
Jag är medlem på en sida som heter www.one.org, där kan även du bli medlem helt gratis och ändå bidra till att det sker ännu större förrändringar till det bättre inom fattigdomen runtom i världen

MAKE THE WORLD A BETTER PLACE!!!


ciao

Shopping och träning

Hellu!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Där körde jag axlar, rygg och armar + lite mage:) Kände mig helt slut efter gymmet, så jag testade mitt nya kosttillskott jag köpt. Det heter Anabolic Halo och kommer från www.gymgrossisten.se .. För er som tror att detta är doping så har ni helt fel. Det är 100% lagligt.
Direkt när jag drack det fick jag en iskall känsla i hela kroppen och känner mig helt fräsch nu. 



Shopping rundan innan gymmet blev lite av en besvikelse.... Hittade ingenting förrutom en långärmad farfarströja i vinrött... Det var lite synd att jag inte hittade något mer:) Men får nog åka ner någon mer dag snart...

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=IokoaX95OcA&feature=related


Ciao

Jocke


Hejsan bloggen!

Nu på förmiddagen har jag varit ute och tagit ett löppass, jag bestämde mig för att springa nu på morgonen istället för att styrketräna. Jag måste säga att träna är ett av de bästa sätten att vakna på:) Efter passet är jag alltid klarvaken. Att ta ett löppass på morgonen eller det räcker med powerwalk gör så att fettförbränningen ökar intensivt under passet. Jag försöker köra mycket kondition och powerwalks samt håller en strikt kost för att inte ha så mycket fett på kroppen..

Nu har jag precis ätit lunch och har tänkt åka ner på stan nu och kika på lite nya kläder, får se om jag hittar något:) Börjar känna lite av ett shoppingsug.

Till sist vill jag säga att jag var tveksam till att skaffa en blogg förrut med tanke på vad alla skulle tycka och säga om det. Det tycker jag är fel, jag tycker att alla ska få göra det dom vill. Varför kan inte alla människor respektera varandra som dom är?!


ciao

Jocke

Entourage

Hejsan!

Nu sitter jag och kikar på tv-serien Entourage och måste säga att den är klockren, min favorit är Johnny Drama, vilken iskall kille alltså :)

Imorgon blir det nog ett tidigt gympass så jag hinner med o träna flera gånger imorgon. Måste ju få lite muskler;)

Nu ska ja se klart på Entourage o sen sova

God natt

Jocke


RSS 2.0